top of page

TX65 avtomatski fiber laserski rezalnik

5-osni 6500mm center za laserski razrez cevi s sistemom samodejnega podajanja

TX65 je visokohitrostni inteligentni stroj za rezanje cevi 5. generacije, ki uporablja edinstveno HSG-jevo tehnologijo Speed + Cut, ki je za 10 % učinkovitejša od RapidCut in za 30 % hitrejša od standardnega rezanja. Posebne funkcije vključujejo 5-osno glavo, ki se lahko nagne za 45 stopinj, tako da je mogoč poševni rez, ter mogoča funkcijo vrtanja in toplotnega vrtanja. Pametni sistem zlahka prepozna in shrani različne vrste cevi. Ima profesionalni sistem za shranjevanje informacij o tlaku, ki samodejno prilagaja tlak glede na različne premere in debeline cevi, zaradi česar je proizvodnja učinkovita in varna. Sistem samodejnega nalaganja stroja TX65 krmili numerični nadzorni sistem, zato je brezhibno povezan s strojem za rezanje cevi.

TP65: Product
TP65: ProGallery_Widget
tx load1.jpg

 Samodejni nakladalni sistem TX65 ima numerični nadzorni sistem in je brezhibno povezan s strojem za rezanje cevi. Sistem za samodejno nalaganje prihrani čas in delo ter izboljša delovno učinkovitost stroja za rezanje cevi.

TX tokmány.jpg

Pri TX65 z digitalnimi vpenjalniki ni potrebna ročna nastavitev. Inteligentni sistem zlahka prepozna in shrani podatke o različnih ceveh. Ima profesionalni sistem za povratne informacije o tlaku, ki samodejno prilagaja tlak glede na različne premere in debeline cevi ter v realnem času zaznava alarme, zaradi česar je proizvodnja učinkovita in varna.

tp65 fiber lézervágó szervomotor

Pri hitrem rezanju in rezanju majhnih predmetov ni negativnega resonančnega učinka. Zanesljivo in natančno kakovost zagotavljajo integrirani glavni deli in komponente. Neposredni zobniški pogon nemški Wittenstein, japonski servo motorji Sanyo Denki / Panasonic. 3D-laserska glava (5-osna) se nagne za 165° in ima zaščito pred trki, samodejno ostrenje in kapacitivno sledenje s senzorjem razdalje. 

tp65 fiber lézervágó gép hsg8800 vágószoftverének számítógépes nézete

Popolnoma nov nadzorni sistem HSGX9500, ki ga je razvilo podjetje HSG, je bil zasnovan posebej za rezanje cevi in zagotavlja še bolj uporabniku prijazno upravljanje. Ima lastno knjižnico cevnih materialov in vključuje 50 različnih postopkov montaže cevi. Ima različne pomožne funkcije za rezanje cevi, kot so glajenje grafike cevi, rezanje odstavkov, mikro perforacija, zamik rezalne vrzeli itd.

TP65: Testimonial

Tehnični podatki

 • Tip:  TX65

 • Podajalnik: Sistem samodejnega doziranja in zbiranja

 • Max. hitrost:  170m/min

 • Max. pospešek:  1.2G

 • Natančnost vrnitve:  0.03mm/1000mm

 • Pozicijska natančnost:  0.03mm/1000mm

 • Laserski vir:  Polprevodniški laser IPG

 • Zmogljivost laserja:  1kW - 4kW

 • Laserska glava:  WSX (Precitec Lightcutter sestavni deli) 3D (165° območje nagibanja) laserska glava, ročno ostrenje

 • Kapaciteta vpenjanja / cevi: 12mm - 254mm premera

 • Kapaciteta vpenjanja / profili: 12x12mm - 200x200mm profil méretig

 • Mere stroja:  12500x5600x2800mm

csovago-lezer-minta.jpg
csovago-lezer-mint3.jpg
csovago-lezer-minta3.jpg
csovago-lezer-minta2.jpg
TP65: Portfolio
bottom of page