top of page

TP65SD avtomatski fiber laserski stroj

5-osni 6500mm laserski stroj za rezanje cevi združuje funkcije laserskega rezanja, toplotnega (pretočnega) vrtanja in rezanja navojev! Zaradi nagibne laserske glave je primeren tudi za poševno rezanje.

Pri našem laserskem stroju za rezanje cevi TP65SD laserska glava ne reže le navpično, temveč jo je mogoče tudi nagniti v razponu 45°. 3D-laserski rezalnik pod pravim kotom odreže tudi steno poševnega končnega dela ali materiala cevi, tako da je prileganje popolno. S 5-osno glavo,  na trgu vodilnim optičnim laserskim izvorom IPG ter popolnoma samodejnim sistemom podajanja in zbiranja merilnih instrumentov daje TP65SD lastniku v roke visokokakovostno proizvodno linijo za rezanje cevi. S tehnologijo hitrega rezanja SPEED+ lahko največji pospešek doseže 1,2 G, hitrost vpenjanjala pa do 120 obr/min.

TP65: Product
TP65: ProGallery_Widget

3 v 1! Velika prednost rezalnika cevi TP65SD je v tem, da lasersko območje ni omejeno na rezanje, saj združuje funkciji termičnega vrtanja in rezanja navojev.

tp65 automata fibr csővágó lézer adagoló rendszere

Podajalni sistem je krmiljen s sistemom CNC, celoten postopek laserskega rezanja pa je avtomatiziran, od nalaganja profilov do pobiranja izrezanih kosov. Pametni in profesionalni sistem podajanja prihrani delo in čas.

bevel.webp

Pri hitrem rezanju in rezanju majhnih predmetov ni negativnega resonančnega učinka. Zanesljivo in natančno kakovost zagotavljajo integrirani glavni deli in komponente. Neposredni zobniški pogon z nemškimi Wittensteinovimi in japonskimi servomotorji Sanyo Denki / Panasonic. Nagibna laserska glava LA4 (5 osi) se nagne od 0° do 45°, zato je stroj primeren za poševno rezanje, kar zmanjša stroške predelav pri varjenju. Laserska glava ima zaščito pred trki, samodejno ostrenje in kapacitivno sledenje s senzorjem razdalje.

tp65 fiber lézervágó gép hsg8800 vágószoftverének számítógépes nézete

Laserski rezalnik se krmili z lastno programsko opremo za rezanje HSG8800, ki ima uporabniku prijazen vmesnik za industrijske potrebe. Programska oprema lahko uvozi 3D risbe. Pametne funkcije (odrez, mikroperforacija, zamik robov ... itd.) vam pomagajo pri varčni in produktivni proizvodnji. Multi-touch zaslon zagotavlja enostavno upravljanje za uporabnika.

safety.gif

Varnostna svetlobna zavesa bo takoj sprožila alarm, če bo znotraj varnostnega območja zaznan kakršen koli vdor, medtem ko bodo vpenjalci delovali z veliko hitrostjo. To preprečuje nesreče in morebitne trke s človeškim telesom ter varuje delavce in stroj.

TP65: Testimonial

Tehnični podatki

 • Tip:  TP65SD

 • Podajanje: Sistem samodejnega doziranja in zbiranja

 • Max. hitrost:  120m/min

 • Max. pospešek:  1.2G

 • Natančnost vrnitve:  0.05mm/1000mm

 • Pozicijska natančnost:  0.03mm/1000mm

 • Laserski vir:  Polprevodniški laser IPG

 • Zmogljivost laserja:  3000W - 6000W

 • Laserska glava:  LA4 3D 

 • Kapaciteta vpenjala / cevi: 20mm - 273mm premera

 • Kapaciteta vpenjala / drugi profili: 20x20mm - 200x200mm

 • Mere stroja:  12000x3800x2800mm

csovago-lezer-minta.jpg
csovago-lezer-mint3.jpg
csovago-lezer-minta3.jpg
csovago-lezer-minta2.jpg
TP65: Portfolio
bottom of page