top of page

TM65 avtomatski fiber laserski rezalnik

6500mm laserski stroj za rezanje cevi z avtomatskim podajnim sistemom že od 10mm profila!

TM65 je avtomatska proizvodna linija, posebej zasnovana za rezanje tankih kovinskih cevi in profilov. Ta 4-osni laserski rezalnik omogoča navpično rezanje. Stroj je sestavljen iz dveh glavnih enot: laserskega rezalnika, integriranega z digitalno rotacijsko enoto, in sistema za samodejno podajanje in izpuščanje. Edinstvenost TM65 je v velikostih, ki jih je mogoče rezati: rezati je mogoče profile velikosti od 10x10 mm do 70x70 mm. Model TM65 ima na novo razvit digitalno krmiljen vpenjalni mehanizem. Kot vsi stroji HSG je tudi TM65 izdelan iz sestavnih delov vrhunske kakovosti, kar omogoča visoko hitrost rezanja manjših delov brez neprijetnih resonančnih učinkov. Osrednji del stroja, optični laserski vir, je iz podjetja IPG in je na voljo od 1 kW do 4 kW. Model TM65 je primeren tudi za rezanje jekla, nerjavečega jekla, od 2kW pa tudi za rezanje  aluminija in bakra.

TM65: Product
TM65: ProGallery_Widget
tm65 fiber lézervágó automata adagoló és betöltő rendszere közelnézetben

Dozirni sistem je krmiljen s Siemensovim krmilnikom PLC, celoten postopek laserskega rezanja pa je avtomatiziran, od nalaganja profilov do zbiranja izrezanih kosov. Pametni in profesionalni sistem doziranja prihrani delo in čas. Laserski stroj za rezanje cevi je na voljo v treh konfiguracijah: polavtomatski, avtomatski in ročni (brez sistema za podajanje). Za več informacij se obrnite na naše osebje!

tm65 automata fiber lézervágó lézerfej, elektronikai és gázköri alkatrészei

Tudi pri hitrem rezanju in rezanju majhnih predmetov ni večjega resonančnega učinka. Zanesljivo in natančno kakovost zagotavljajo glavni uporabljeni deli in komponente: Panasonic, YYC, Hiwin in Shimpo CNC deli, elektronske komponente Schneider, SMC in Rexroth. Laserska glava Precitec, laserski vir IPG. Poleg multi-touch zaslona, lahko večino funkcij stroja upravljate s priloženim daljinskim upravljalnikom, kar upravljavcu omogoča večjo svobodo.

tm65 fiber lézervágó XCon X tervező- és vágószoftverének számítógépes nézete

Laserski rezalnik se krmili z lastno programsko opremo za rezanje XCon X podjetja HSG, pri čemer so parametri krmiljenja poenostavljeni, tako da jih uporabniki zlahka obvladajo po preprostem usposabljanju. Programska oprema lahko uvozi 3D risbe. Pametne funkcije (rezanje odstavkov, mikroperforacija, zamik robov ... itd.) vam pomagajo pri varčni in produktivni izdelavi. Multi-tuch zaslon omogoča upravljavcu enostavno upravljanje.

TM65: Testimonial

Tehnični podatki

 • Tip:  TM65 4 tengelyes ipari csővágó lézergép

 • Podajalnik: Sistem samodejnega doziranja in zbiranja

 • Max. hitrost:  140m/min

 • Max. pospešek:  1.2G

 • Natančnost vračanja:  0.03mm/1000mm

 • Pozicijska natančnost:  0.03mm/1000mm

 • Laserski vir:  Polprevodniški laser IPG

 • Zmogljivost laserja: od 1kW do 4kW 

 • Laserska glava: Precitec

 • Kapaciteta vpenjala / cev: 10mm - 100mm premera

 • Kapaciteta vpenjala / drugi profili: 10x100mm - 70x70mm

 • Mere stroja:  12000x2450x4800mm

 • Teža stroja: 8000kg

XLASE-TM65-csovago-lezergep4
XLASE-TM65-csovago-lezergep3
XLASE-TM65-csovago-lezergep2
minta2
minta3
minta1
csovago-lezer-minta3.jpg
TM65: Portfolio
bottom of page